vader – dochter/zoon weekenden komen er weer aan

Geplaatst: 01/2011 in Blog

Dochters genieten van de speciale aandacht
Agapè houdt Vader & Dochter weekend van 15 – 17 april

Zonen en vaders bouwen een band
Agapè houdt Vader & Zoon weekend van 27 – 29 mei

versterken van relaties

DOORN – Speciaal voor vaders en dochters organiseert Agapè FamilyLife twee weekenden. Een voor Vader & Zoon en een voor Vader & Dochter. Het zijn weekenden vol afwisseling waarin iedereen wordt uitgedaagd. Prikkelende activiteiten zijn er op gericht om elkaar beter te leren kennen en de relatie te versterken.

In Voorthuizen gaan ze samen de uitdaging aan en leren elkaar beter kennen. Er wordt in elkaar geïnvesteerd door een afwisseling van uitdagende, grappige, serieuze en ontspannende activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld de trust-your-daughter-experience waarin de vaders hun dochters nog meer leren vertrouwen. Verder is er tijd om te ontspannen, met elkaar te praten over het geloof en zijn er workshops over meidenzaken, terwijl de vaders elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over onderwerpen als opvoeding.

Vader Hans vertelt: “Ineens is er tijdens zo’n weekend tijd om met elkaar over wezenlijke zaken te praten en samen leuke dingen te doen. Mijn relatie met Iris is hechter geworden; we kunnen over alles praten en ik waardeer haar humor in alle omstandigheden. We kijken allebei met plezier op dit weekend terug en blijven investeren in onze relatie. Ik moet zeggen dat je hier steeds weer voor moet kiezen, want voor je ‘t weet ben je weer door allerlei andere zaken in beslag genomen.”

Iris vertelt: “Het leukst van het weekend vond ik het diner samen. Mijn vader is iemand bij wie ik altijd terecht kan. Ik wil andere meiden aanmoedigen om eens een weekend met hun vader op stap te gaan omdat het super leuk is om een keer mee te maken en je de kans hebt om je vader beter te leren kennen!”

Ingrediënten van het Vader & Zoon weekend. Samen met een groep leeftijdsgenoten en vaders grenzen verleggen, flink zweten, samen discussiëren en praten als mannen onder elkaar. Dat hoort er allemaal bij tijdens dit weekend. Wat we allemaal gaan doen blijft een beetje een verrassing, maar reken op de volgende ingrediënten:

  • Adventure rugzak op en een hike maken.
  • Slapen doe je op een bed, maar het kan ook anders…
  • Effen chillen rond een kampvuurtje.

Algemene informatie:

  1. Leeftijd dochters en zonen: 13-17 jaar | Prijs: 2 x € 125,-
  2. Locatie: Conferentie centrum ‘Het Witte Huis’ in Voorthuizen
  3. Meer informatie en opgeven via de website
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s