een middagje shoppen

Geplaatst: 08/2011 in Blog

Beste lezers.

Vanmorgen zijn we begonnen met het aanleren van het eerste drama stuk.

Jawel wat we niet gedacht hadden het is weer een groep vol drama’s (spelers bedoel in natuurlijk)

Vanmiddag, nu dus hebben we de groep 3 uur winkelcentrum gegeven. Ja omdat ik even mails  checken en de weblog bijhouden een betere besteding vind dan shoppen, komt deze blog uit het internet cafe van shopping mol shelly Beach.

De bouw groep is gisteren begonnen en zijn verder gegaan waar de eerste groep is achter gebleven. Jawel zelfs een van de jinge dames rene heeft haar kwaliteiten als bouvakster ondekt we noemen haar nu spacy girl!

We willen de muren nog een kleinen stukjes op metsen alles stuken zodat woensdag als de dakplaten komen we dit binnen al klaar hebben.

Vanavond het kinder programma voor de maandag voorbereiden en verder met het instuderen van  een tweede drama stuk. Morgen gaan we (met onze oordopjes, ervaring van vorig jaar)  naar een Zulu kerk om daar een dienst van minstens 3 uur mee te maken. Maar we weten van de vorige groep dat dit een groot feest is.  Apart he dat deze hele arme mensen waarvan minstens de helft HIV besmit is TB heeft , wereloos is en gewoon super arm zo blij kan zijn in hun geloof  echt super en soms onbegrijpelijk voor ons.

 En omat dat nog niet genoeg is hopen we in de avond naar de Norwegian Stelers Chutch te gaan waar we een jeugdienst wilen mee maken en contact hopen te hebben met de jeudggroep van deze gemeente .

Maandag gaan we uiteraard door met de bouw en  de rest van de groep gaat dan kinder programma’s draaien bi Rheeoboth een kinderdorp van aids kinderen geleid door Alfons en Yvonnen een geweldig bewogen stel uit Nederland. Dit centum was vorige week 27 nog uitgebreid op de EO TV van het programma onverwachts bezoek.

Oke ik denk dat ik op zoek ga naar de shoppers. Als het lukt probeer ik nog via mijn laptop wat foto’s te plaatsen

Tot later

 

 

 

Advertenties
reacties
  1. Anoniem schreef:

    Hoi,

    Ik weet niet wie dit allemaal leest maar dat maakt verder ook niet zo heel veel uit…..goed te horen dat iedereen veilig en wel is aangekomen, en doe vooral de groeten aan Spicey Girl Renee en haar zus Anniek van Nanne en Yvon vanuit een zeer regenachtig Slootdorp!!!!
    Zet ‘em op meiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s