armoede

Geplaatst: 08/2011 in Blog

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vandaag zijn er 5 man pardon 2 man en drie dames naar de bouw geweest. de binnekant is nu volledig gestuuct!

Morgen komen de dak platen.

De anderen zijn naar een aantal arme gezinnen geweest . ook alwisten we waar we terecht kwamen het is weer schokking om de situatie te zien.Mensen dieliggen in een huis wat geen huis te nomen is midden in hun vuil stank van urine en voedselresten opde grond.

Een van de families die we vorig jaar bezocht hadden en we maandelijks  afgelopen jaar voedselpakketen gegeven hebben waren verhuisd naar een beter plek en een beter hutje.  Vande ikdenk 9 personen is er een die wat werk heeft en daar de rest van moet onder houden. Ze proberen nu maandelijks wat over te houden om een paar stenen te kopen om ooit hun droom een stenen huisje waar te maken.

En dan te bedenken dat missvhien voor een 1000 euro dit realiseerbaar zou zijn .Wie weet wordt dit ons project volgend jaar.

Met alle gezinnen gezongen in Engels Nederlnds en Zulu om ze wat hoop te geven. Met ze en de kinderen gedronken nederlandse stroop wafels gegeten en gebeden. Amos de pastor die met ons mee was vertelde dat dit sooort bezoekjes ze net weer de hoop kan geven voor de toekomst.

Kortom een indrukwekkende dag Fijn maar ook verdrietig .

verder genieten we van wat we in ons huis mee maken ook binnen de groep. Spelletjes o.ahints zijn zeer in trek.Sommigen spelen gewoon zeer fanatiek en dat leid tot geweldige situaties.

Het weer is weer super. Als het lukt hieronder weer wat foto’s

reacties
  1. jaloezie schreef:

    Jullie zijn best goed bezig…. Fijn om te weten dat jullie zo hard werken. Ik lees hier allemaal verhalen over koud en nat Holland, voor jullie niet iets om jaloers op te worden. Ik gebruik dus even mijn fantasie en doe jullie kanjers de groeten uit een zonovergoten Nederland, ruim boven de dertig graden in de luwte van een boom dan, daarbuiten is het niet om uit te houden.

    Gelukkig laat mijn fantasie me niet in de steek,

    Michel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s