Wat gaat de tijd hard

Geplaatst: 08/2011 in Blog

Vandaag een drukke dag

Vanmorgen heeft Nelleke een workshop sieraden maken gegeven.

We hebben jonge vrouwen, dieleven in een krotje opgehaald en mee laten doen. Het mooie resultaat hiervan dat ze achteraf naast een mooi sieraad ook contac hebben gekregen met anderen die ze wat in de gaten gaan houden.  Dit zijn een paar vrouwen van het hele arme gezin die we sinds vorig jaar ondersteunen met een wekelijks voedsel pakket.

 

de 2 afr4ika groepen hebben al toegezegd datw e deze en nog een arme grote famely het komend jaar weer wekeleijks een pakket laten bezorgen. Super op deze manier kunnen ze mogelijk iets sparen en uiteindelijk een huisje maken op een legale plek in een thonship.

 

Vanmiddag met z’n allen naar de creche waar een aantal het kinder programma hebben gedaan en de anderen hebben gebouwd. Ja niet alleen mannen maar jane en rene gedroegen zich als echte bouw vakkers.

Zie de plaatjes.

Morgene gaan we waarscheinlijk optreden in de Hospice en weer een voedsel uit deel project. Vooral voord e nieuwe groepsleden zal dee Hospice best wel chokking zijn.

Let op het lukt nog steeds niet dat jullie reacties ook zichtbaar zijn maar wij kun

n ze wel lezen.

Michel vergeet je de Afrikaantjes geen water te geven?

Yvonne Gerard Eva  kijk naar het mooie jongetje die iki op mijn schouder heb!

Groeten van een lekker zonnig Afrika

Advertenties
reacties
 1. Anoniem schreef:

  Hoi mensen in een warm land,

  hoezo Afrikaantjes water geven, daar hebben we hier een volautomatisch systeem voor. Geeft water op iedere dag, in overvloed. Net als manna, maar dan voor planten. Regen noemen we dat :). Vandaag vertrekt Anke naar Oekraïne, ze had gisteren wat pech, de bus die ze mee zouden nemen was stuk, de airco werkte niet meer. In plaats van die mooie doorleefde bus hebben ze nu een vrijwel nieuwe gekregen. Je mag dan niet klagen, toch? Een uurtje geleden is ze naar Hoogeveen gereden om zich daar bij de groep te voegen. Ik ga zo maar alleen naar de dienst.

  Geniet maar lekker van de zon daar, en sta er maar even niet bij stil dat de achterblijvers mistroostig weer hebben 🙂 Gerrit, je hebt een lekker kleurtje hoor, nog steeds een beetje bleek als ik je vergelijk met de kindertjes daar maar toch heel gezond!

  Groetjes,

  Michel

 2. Anoniem schreef:

  Hallo allemaal,

  Wat goed om te lezen dat de dames ook zo actief zijn met het bouwen. Fijn dat het maken van sieraden de vrouwen daar samenbindt.
  Geniet van alles wat jullie daar mogen doen, uit naam van de Heer.
  Nog een dag of vier werken en dan een weekje genieten van het mooie wat Afrika nog meer te bieden heeft.

  Groeten
  Alice en Ronald

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s