Verhuizing

Geplaatst: 03/2012 in Blog

 

De bouw verloopt gestaag

De bevestiging van de dakplaten in een zeg maar storm, valt wel tegen De planten zink met de scherpe randen proberen veilig op zijn plek te krijgen valt niet mee . e hadden gehoopt gisteren het dak te dichten maar vandaag is de andere helft aan de beurt (gelukkig weinig wind)

Ondertussen zijn onze ingehuurde werkers de buitenkant aan het stucken. Sommigen van ons hebben het ook geprobeerd maar helaas hebben wij niet de handigheid van de dakka de juiste plek op de wanden te kwakken De helft stort er weer af of zit in de haren van een ander groepslid . We hebben dit dan ook maar aan de vaklui over gelaten.

We werken niet alleen samen met de ingehuurde werkers maar ook met Granny zelf en een paar buurvrouwen.. we zijn onder de indruk van het doorzettings vermogen van deze oma’s Ze zijn gewoon beren sterk en sterker dan de meeste mannen.

Tijdens het werk word er gezongen en ook al verstaan we elkaar niet er is veel plezier en we doen het echt samen met de locals.

Op Rehoboth gisteren avond het verhaal van de kinderen gehoord zeer indrukwekkende verhalen die lang zullen blijven hangen. S’Morgens gaan we regelmatig naar de devotion tijd met alle personeel de moeders en de kinderen. heerlijk om de dag zo te beginnen.

Morgen gaan we verhuizen van Rehoboth naar Isotscha Creek een soort pension waar we ook alleen aantal jaren hebben genoten een prima plek. Maar we zullen de kinderen op Rehoboth missen .

Gisteren beloofde ik foto’s maar op de een of andere manier is dat niet gelukt. We doen vandaag een nieuwe poging. ( anders sluit je ogen en bedenk zelf de plaatjes er bij! Welterusten)

Opnieuw bedankt voor jullie reacties. We genieten van alle gezellige serieuze en ander soortige reacties. (Michel wat een bijzondere manier van communiceren heb je als je ons bemoedigd!)

Groet van ons

 

Ps Hetty zegt: dit zou iedereen een keer moeten doen in Zijn of haar leven. Het heeft niet alleen inpackt hier maar ook voor je zelf! Nog mooier doe dit met je kleinkind!

Ik kan dit alleen maar beamen ! Dus kijk vast op de website van GAIN voor een volgende reis!

Ps 2 Marco de hartelijke groeten van je jongens. Ze vroegen waarom je er niet bij was. Hun verteld dat je geld op was . Waarom  Nu ja hij heeft een vriendin en dat kost geld. ( smile)  Dus dat was gelijk een goede les voor de boy’s  Maar hen verteld dat je mogelijk deze zomer wel komt! Leuk om ze even te ontmoeten. We zullen hopen

 

 

 

 

Advertenties
reacties
 1. Lonneke schreef:

  Dat is een flinke verhuizing!

 2. Michel schreef:

  Hoi allemaal,

  leuk stukje, begrijp alleen dat “over dat communiceren als je ons bemoedigd” niet, ik communiceer altijd zo, niks geks aan.
  Mooie foto’s, goed verhaal, als ik heb zo inscht zijn jullie al bijna klaar, heb je nog even tijd voor jezelf over. Het is jullie van harte gegund harde werkers! Veel succes en God’s zegen bij de laatste loodjes.

  Went het al met Gerrit??

  Groet,

  Michel

 3. Ha Gerrit, Nelleke, Jan, Ria, Hetty en de rest,

  Fantastisch om de verhalen te lezen. Wel met gemengde gevoelens omdat we er eigenlijk bij hadden willen zijn… We missen ZA en de mensen echt!

  Goed om te horen dat de bouw vordert. Als Ernst en ik erbij waren geweest was het nog sneller gegaan. Inmiddels zijn wij ervaren ‘dagga’ smijters. No problem 😉 LaLaLa…

  Toen ik de foto zag van de Leopard Rock kreeg ik weer kriebels zeg… Wel gaaf om het weer te zien. Die van Nel is ook leuk. Alsof we er weer bij zijn.

  Leuk dat jullie weer naar Isotsha gaan. Doe Patrick en zijn vrouw de hartelijke groeten. Vergeet het pakketje niet voor Princess 😉 Zeg tegen haar dat we veel aan haar denken en geef ze daar een grote hug van ons. En Gerrit… doe je een beetje rustig met de bar 😉

  Met een informatieboekje van Afrika naast mee (ja echt!) wens ik jullie Gods zegen en kracht toe.

  Groet, Willem Jan

  PS we zijn bezig met een rondreis in ZA te bedenken voor ons 25 jarig huwelijk! Het is niet zeker dus vooral niet aan Princess zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s