Sloppenwijk

Geplaatst: 03/2012 in Blog

Gisteren met pastor Amos naar de sloppenwijk geweest. Gepraat gebeden gezongen met ernstig zieke mensen. Man wat een elende een verdriet. We mochten even mee voelen.  lastig en emotionele momenten maar blij dat we hier en daar even een glimlach mochten brengen God mochten aanroepen over deze mensen meestal zonder hoop.

Met name de families op de berg waren blij ons te zien. Op dit moment sponsoren we 3 gezinnen met een tientje per maand. Dit helpt ze enorm. Wie helpt ons om dit ook het komend jaar vol te kunnen blijven houden?

Loosdrechtgroep hartelijk dank van Amos voor jullie gift aan het auto fonds.

Vandaag de laatste likjes verf en de officiele opening van het huisje voor granny.

We hebben een extra suprice voor haar. We hebben een nieuw bed en 2 matrassen voor de kinderen gekocht. Waarschijnlijk voor het eerst dat ze in een echt bed slapen. tot nu toe liggen ze op een dekenje op de harde grond.

Morgen gaan we volgens  plan  via een project in Durban naar het vliegveld voor de thuisreis .

een gave reis en eigenlijk zouden we zo aan een nieuw project willen beginnen. We waren bij een moeke met 28 kinderen in haar huisje.

De fundering is er materiaal is er maar ze zoeken hulp bij de bouw.  ( hoe lang moeten zij wachten?) of krijgen jullie zelf de kriebels

groet van ons

 

 

 

 

 

 

Advertenties
reacties
 1. cari schreef:

  lieve allemaal,je bent een zegen ;dat was je al,dat ben je nu en dat blijf je ook al sta je straks weer in onze rare westerse wereld.
  sterkte met de ‘ overgang’. groeten Cari Wijnia van Triest
  p.s. vader en moeder van triest volgen jullie trouw.

 2. Bernard schreef:

  Hee Frits,

  Tof om te lezen waar jullie mee bezig zijn. We zijn erg benieuwd naar je persoonlijke ervaringen. We hebben erg veel respect voor wat je daar aan het doen bent. En natuurlijk niet voor jou alleen maar voor het hele team. Heb zin je weer te spreken!

  Groeten,

  Bernard

 3. Aletta schreef:

  Lieve mensen,

  Wat een fantastisch werk hebben jullie weer mogen doen en wat bijzonder dat er al weer een nieuw project op jullie pad is gekomen!
  Ik zou het liefst op alles in willen gaan wat jullie schreven, maar ik hoop dat we snel een bakkie bij jullie mogen komen doen Gerrit en Nel.

  LIefs voor jullie allemaal en een goede terug reis

 4. Til en kids schreef:

  Beste allemaal,
  sjonge wat een indrukwekkende dag is dat geweest voor jullie. Wat verwarrend om vanuit welvaart, zoiets met eigen ogen te zien en straks ook weer terug te reizen naar die welvaart en deze nood achter te moeten laten. Fijn dat jullie in het kleine te doen, God konden brengen bij de mensen. Wat is er een nood! Ik krijg zeker de kriebels als ik dit allemaal hoor en zie. Wat zou ik graag met Frits de volgende keer mn handen uit de mouwen steken en uitreiken! We zullen God zoeken hierin.
  Gerrit bedankt voor je prachtige berichtgevingen, super om als thuisfront zo betrokken te kunnen zijn bij jullie belevenissen. Echt super dat je daar tijd in geinvesteerd hebt!
  God zegen jullie allemaal deze laatste dagen daar. En een heel goede terugreis…we hopen elkaar te ontmoeten op de airport!
  Til en kids.

 5. Michel schreef:

  Hoi allemaal,

  het is gelukt hoor, ik krijg tranen in mijn ogen omdat ik zie met hoeveel liefde jullie dit doen. Dit is uiteindelijk het doel, Zijn Liefde laten zien aan anderen die deze Liefde nog niet kennen. Wat gaat de tijd dan snel voorbij, wat kan je veel doen in twee weken maar wat is het jammer dat er een einde aan komt. Het moet een heerlijk gevoel geven…..

  Groet en een veilige thuiskomst aan allen,

  Michel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s