Even bij praten

Geplaatst: 07/2012 in Blog

Beste lezers.

 

De zomer projecten komen er aan.

Gerrit en Anke Taling gaan van 9-12 Juli voor een korte voorbereidingsreis maken naar Roemenië waar in Augustus een groep uit Houten 2 weken hulp gaat bieden.

Nelleke en ik gaan dan zelf met een jeugdgroep uit Zeeuws Vlaanderen in Augustus naar Israël voor een visie werk reis.. Deze reis kan je dan ook weer via deze blog gaan volgen. We hebben graag reacties voor iedereen dus opa’s oma’s tantes vrienden vriendinnen reageer. En ook al zie je misschien zelf je reactie niet wij kunnen hem wel lezen dus blijf gewoon reageren s.v.p.

 

Gerrit en Nelleke zijn ook al weer bezig voor 2013. 2 reizen naar zuid Afrika. We hopen hier weer een wat groter project aan te pakken een huis een verbouw van een weeshuis en een project om een aantal dames een eigen leiding herstel maak bedrijfje op te zetten  benodigd een zestal naaimachines .

Waarom nu al iets hier over gewoon omdat deze plannen alleen door kunnen gaan als we een 15 000 euro bij elkaar weten te verzamelen voor die tijd.

U kunt een evt gift hiervoor storten op Ing 4368182 ten name van ST CVTT Change onder vermelding van Afrika project  zomer 2013

een van de reizen wordt een echte gezindreis . We dagen gezinnen met bv 2 tieners uit om met deze reis mee te gaan. Info mailtje naar Gerritvw@discovery.nl

Oke vlak voor de Israëlreis  melden we ons weer.

 

Gerrit en Nelleke

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s