Soms zeggen beelden meer dan woorden!!

Geplaatst: 08/2013 in Blog

IMG_1217 IMG_0419 IMG_0421 IMG_0425 IMG_0459 IMG_0467 IMG_0598 IMG_1042 IMG_1134Tsja wat moet ik nog meer zeggen na bovenstaande foto’s geplaatst te hebben?? Nou oké ik zal vertellen dat wat je hierboven op de foto’s ziet, alleen maar duidelijk maakt hoe we met elkaar gevallen zijn voor dit prachtige land met die prachtige mensen. Zondagavond hebben we dan ook alle mensen met wie we de afgelopen twee weken hebben gewerkt uitgenodigd om met elkaar een feestje te vieren…hen te bedanken voor de prachtige samenwerking en met elkaar terug te kijken naar de afgelopen weken, waarin we met elkaar dit land hebben mogen dienen door onze talenten in te zetten hier. Het was een echte AFrikaanse braai en we hadden 27 gasten!! Dus met zn 54en hebben we genoten van deze avond. Het was met recht een mix tussen zwart en wit…..we hebben met elkaar gezongen, gedanst, genoten van het eten en heerlijk gekletst, gelachen, gehuild……het was werkelijk super om dit zo af te sluiten met al die geweldige mensen waar we zo van zijn gaan houden…..The Township Tailors hielden een modeshow waarin ze hun prachtige gemaakte tassen en jurken/rokken en 1 gouden broek 😉 showden….ze waren vol trots over hun eigen maaksel en door ons werd dat met luid applaus bevestigd. Hoe mooi dat deze vrouwen hun eigen maaksels met trots konden tonen aan ons. Hun waardigheid werd zichtbaar!!!

Dus ja de foto’s zeggen genoeg…..we zijn opgetrokken met deze Afrikaanse bevolking. En in de afgelopen weken zijn we vrienden geworden, familiair geworden, hebben we elkaars talenten gedeeld….. zondagavond werd dit gevoeld toen we samen luidkeels zongen:  Agheko ofana na Jesu……!!

reacties
 1. lucia schreef:

  Mooi om te lezen en te zien wat jullie allemaal gedaan hebben voor hen. Geweldig!

 2. Bernard en Annemarie schreef:

  Oh, lieve mensen, wat maken jullie véél mee! Wat een bijzondere verhalen! We genieten ervan en leven met jullie mee, helemaal nu de laatste daagjes eraan komen….altijd bagger gevoel hè… We wensen jullie echt een onwijs goed afscheid toe! En we bidden jullie een paar sterke engelen om het vliegtuig, toe!veel liefs en dikke zegen Bernard en Annemarie
  …Oja, ik heb ze vandaag gespot…. Misschien iets om naar uit te kijken…. Ze liggen er echt….pepernoten!;-)

 3. Gerjanne schreef:

  Prachtig om te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben. Wat fantastisch dat jullie de talenten inzetten om deze kinderen te helpen in de naam van Jezus. Beelden zeggen inderdaad meer dan woorden. Vooral jou foto Jeanet met het jongetje op je schouders. De twinkling in je ogen, zo gaaf. Geniet van de mooie herinneringen. De mensen daar vergeten jullie nooit meer.
  Liefs, Gerjanne uit Garderen

 4. Robert-Jan Huijser schreef:

  Hallo Zuid-Afrikagangers,
  Allereerst complimenten aan de blogschrijfster! Mooie verhalen, goede sfeerschetsen waardoor we ons een heel, heel klein beetje kunnen voorstellen wat jullie daar allemaal zien en meemaken.
  Zie ik op de foto mijn broertje een kindje de fles geven. Is al dat oefenen met z’n nichtjes niet voor niets geweest!
  Alvast een goede afsluiting en een veilige terugreis gewenst. Tot zaterdag!

 5. leendert schreef:

  Lieve allemaal,

  We willen jullie allemaal bedanken voor een prachtige reis. Jullie zijn stuk voor stuk geweldige mensen.

  Wij zijn inmiddels al een aantal uur in Dubai . Over tien minuten het hoogste gebouw ter wereld in.

  We wensen jullie een fijne en gezegende reis toe en hopen jullie snel weer te zien.

  Bedankt toppers!

  Grt Leendert, Jasper en Jeanet

 6. Sander Huijserrrrrrrrrrrrrrrrrrr schreef:

  Ja naast persoonlijke mail ook even via jullie site een liefdevolle groet vanaf de Middenweg te Heerhugowaard voor jullie allemaal maar in het bijzonder voor mn kanjer van een broertje Richard en de mooiste moeder die er is: Hetty. Ik weet zeker dat hij afgelopen dagen onmisbaar is geweest met zijn ervaren timmer/klus&bouw skills. Die mooie en sterke pezige rakker kan je er prima bij hebben. Dan mijn enige echte ma: een heerlijk mens van gevoel, liefde en levenskracht. Mooi jullie verhalen en ervaringen te lezen en foto’s te zien. Ik zeg één woord: bizar. Tot as zaterdag, ik pik jullie van Schiphol op. Nu nog even een paar dagen chillen met die billen. Dik verdiend! Geniet! Liefs San

 7. Ria Cozijnsen schreef:

  Lieve mensen blank en bruin,

  Hoe kunnen jullie straks weer naar huis en gewoon je werk weer oppakken, als je dit allemaal onder eigen ogen hebt gezien? Wat een schril contrast hier en daar? Wat kunnen we door de mooie,soms intens verdrietige verhalen meeleven en mee bidden met en voor deze mensen, fijn dat jullie steeds toch weer tijd vinden om ons deelgenoot te maken hiervan. Heel erg bedankt. Zijn Aleisha en Josepha nog niet ziek geweest? Ik hoop van niet. Oma is zo benieuwd naar jullie verhalen, goed onthouden, hoor? De suggestie van Annemarie vond ik heel goed, veel opschrijven of anders tekenen, lieve kinderen.
  Ik wens jullie nog een hele gezegende laatste week toe.

  Een dikke knuffel voor mijn meisjes, ik ben zo trots op jullie.

  Liefs oma van Aleisha en Josepha

 8. Prachtige foto’s… Frank?

  Hamba kahle!

 9. Kees Putters schreef:

  Heel veel sterkte en zegen nog deze laatste dagen. Ben benieuwd naar Tjeerd en Dick en cupido. Corne en Angela van harte gefeliciteerd. Opvallend dat Angela eerst goed keek wat er in het doosje zat en toen pas reageerde;-). In ieder geval leuke video. Fijn dat met alle indrukken die jullie opdoen ook de blije momenten er zijn. Eunice had weer een baby te pakken zagen we. Geniet nog in het wildpark.
  Hartelijke groet,
  Kees en Maaike

 10. Cari schreef:

  Fijn dat ik zo mee kon gaan, een compliment voor de schrijver.
  Sterkte bij het los laten,, liefs uit berkel en rodenrijs

 11. Lia LKraaijeveld schreef:

  Prachtig om te zien en te lezen. Het is meer dan een groot avontuur. Geniet nog van deze laatste dagen en hopen jullie eind van de week weer te ontmoeten.Hartelijke groet van Ton en Lia Kraaijeveld

  • Hej lieve mensen!
   Eindelijk even reageren hoor. Veel blogs heb ik de afgelopen dagen pas gelezen want op de camping viel regelmatig het internet weg. Maar veel blogs achter elkaar lezen is ook leuk.
   Wat een superbijzondere verhalen en foto’s. Volgens mij zijn jullie voor iedereen die jullie ontmoeten een bijzondere en rijke levensveranderende Zegen. Ja echt, want Hij is de nawerker en geeft er bijzondere navolging aan, dat geloof ik van harte. En jullie levens zullen ook definitief veranderd zijn na dit avontuur.
   Boel Zegen en Kracht toegebeden! groetjes en liefs uit Odijk, Adeline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s