Afzien…..

Geplaatst: 10/2013 in Blog

Aangekomen in Tanzania, via Kampala de bus genomen naar Bukoba, een busreis die we in Nederland niet snel mee zullen maken, nadat de bus geladen was konden we vertrekken aan een ruim 6 uur durende reis naar Tanzania. Alleen ondanks dat het een grote bus was, gaf deze niet voldoende ruimte om de meereizende bagage te bergen, waarop de gangpaden en de paar overgebleven stoelen ook werden gebruikt, als je je stoel bereikt had, kwam je er ook niet vandaan, Jan en Gerrit zaten naast een niet al te spraakzame dames, Mark en Frank zaten op de laatste rij shocking klem half onder de vastgeknoopte bagage!
We hadden 1,5 uur nodig om de grens te passeren, omstreeks 18:30 arriveerde we in Bukoba waar we hartelijk ontvangen werden door Clemence, onze man die ons de komende week de eeg wijst, vandaag gaan we het project bezoeken, daarover later meer, tot zo ver,

20131016-084246.jpg

20131016-084259.jpg

20131016-084309.jpg

Advertenties
reacties
  1. Deb schreef:

    Jullie zullen t niet koud gehad hebben in de bus…. gezellig hoor zo hutje mutje naast en tegen elkaar aan 🙂 Des te meer jullie nu zullen genieten van jullie verblijfplaats.
    Succes daar verder! Ben benieuwd hoe jullie bezoek van vandaag was. Greetz! Deb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s