Scheiding

Geplaatst: 10/2013 in Blog

Nieuwe dag vandaag, weer met nieuwe ervaringen. Vandaag zijn we gesplitst in 2 teams, Jan en Marc naar Malehe, Gerrit en Frank naar kindertehuis van Clemens en een gebouw bezocht wat wellicht in de toekomst in gebruik wordt genomen als kindertehuis.
Team Marehe heeft weer goede zaken gedaan vandaag, voor vetrek hebben we de spullen verdeeld en Jan haalt gewoon een bouwemmer vol gereedschap uit zn koffer! Toen zijn we de dag begonnen met een strandwandeling van 10 meter! Men was het regime gewent van Gerrit!
Daarna langs de markt om ons te voorzien van de benodigde vitamine voor het middageten. Wat we nog even willen vermelden is dat Jan is gesignaleerd met een non, zij heeft beloofd te zullen bidden voor de groep in november! Geweldig dat God op zo’n manier verschillende mensen inzet.
Maar aan de bouw is begonnen!
Bij aankomst zagen we dat de vrouwen bezig waren zand te sjouwen. De vier hoeken zijn uitgezet, de plek bepaald en in beton gegoten!
Samen met de voorganger en diverse gemeenteleden is voor het terrein gebeden, dit was een geweldige ervaring. Men gaat in de komende tijd de fundering verder helemaal klaar maken, tenminste dat hebben we begrepen. De ongelovige chauffeur stond met zn oren te klapperen na alle gebeurtenissen van deze dag, op de weg terug mochten we hem over de Heer vertellen.

Naar verwachting gaat de groep in november ook naar het vandaag bezochte tehuis. Clemens, onze guide deze week, is hier werkzaam normaal gesproken. Ik, Frank heb hier diep respect voor gekregen, en wat was me dat een rit, onderweg nog een motor rijder geholpen, die de berg op met zn over over over beladen bike was omgedonderd, ongelofelijk, waar men hier mee de weg op gaat! Een lekke band gehad, kan ook niet anders, ook dit moest er een keer van komen, maar dat tehuis, mn hart huilt als je weet van sommige verhalen, men heeft daar niet veel, maar wat ze wel krijgen is liefde en veiligheid,

Kortom wederom hele vruchtbare dag vandaag!

20131019-081424.jpg

20131019-080259.jpg

20131019-081528.jpg

reacties
  1. MirjamGrevers schreef:

    Op afstand leven we met jullie mee en eigenlijk hadden wij ook wel een kijkje willen nemen…
    Geweldig dat het zo voorspoedig verloopt, we denken,bidden en missen jullie liefs, Mark,Sifra,Mirjam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s