Vuur!

Geplaatst: 10/2013 in Blog

De dag is wederom zonnig begonnen met een eenvoudig ontbijdje op het terras!
Onze chaufeur Charly was zoals altijd op tijd on 08:45 om ons te vervoeren naar de kerk, blijkt dat we een uur te vroeg waren, geen nood, even langs het strand gereden om een locale vissersboot binnen te zien komen.
Uiteindelijk in een geweldige gemeente beland, wat een vuur!
Het leek alsof de preek al bezig was, dus rustig ingeschoven op de harde kerkbank, na 3/4 uur was deze afgelopen, dit was de kinderdienst….
Liederen gezongen, door koortjes, door kinderen, met zn allen, heerlijk om dit mee te maken!
In ons tijd besef zou de dienst al zijn afgelopen, maar dit was alleen nog maar opwarmen, toen werd ons de microfoon in de handen geduwd, allemaal even voorstellen, stuk voor stuk sprekersbloed!
De dienst duurse al met al 3,5 uur, wat ons allemaal erg aansprak waren de kinderen, indrukwekkend hoe kleine kinderen de Heer aan het prijzen waren.
Het bij wonen van deze dienst heeft ons allen geraakt en zijn opgeladen naar het hotel vertrokken. Het hotel is prima, alleen kampt het op dit moment, en voor de komende dagen met een waterprobleem, geen stromend water, maar hulde aan het personeel die de hotelgasten voorzien (zonder lift) van grote emmers water om een verfrissing te kunnen realiseren.
We hebben voor nu zojuist afscheid genomen van onze vriend Clemence, wat een fijne vent is dat, maar ik denk dat gij blij is weer naar zijn huis met kinderen kon gaan.
Voor ons zit het werk erop, de laatste zaken zijn geregeld en ik (Frank) ben overtuigd dat de groep in november hier een geweldige tijd gaat beleven, helaas kan ikzelf er niet bij zijn, morgen naar huis en ik weet dat ik het leven en de mensen gelijk zal gaan missen,
Nog 1 nacht, zucht…..

20131020-181809.jpg

20131020-181825.jpg

20131020-181838.jpg

20131020-181850.jpg

20131020-181905.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s