We zijn weer thuis !

Geplaatst: 11/2013 in Blog

Vanmorgen om half 6 zijn we weer geland in een koud Nederland. We hebben een goede reis gehad.

Gisterochtend moesten we al om 4 uur opstaan en onze koffers meegeven met de taxibus. Deze moest 2x rijden naar het busstation van Friend Safari in Bukoba. Om half 7 vertrok de bus. Het was weer een lange zit, maar de bus zat nu niet zo vol als de heenweg.

We waren allemaal moe, dus de meesten van ons deden af en toe een tukje. Rond half 2 arriveerden we in Kampala waar we onze contactpersoon Allan ontmoetten. na de spullen in 2 busjes te hebben geladen zijn we naar een groot winkelcentrum gereden om daar een lekkere kop ‘echte’ koffie te gaan drinken met wat erbij. Daarna zijn we lopend naar de souvenirmarkt gegaan om nog wat leuke dingen voor thuis te kopen. Voor alles wat je hier koopt moet je onderhandelen. Je koopt het soms voor de helft van de vraagprijs!

Het viel niet mee om iedereen om 5 uur mee te krijgen. We zijn toen naar Garuba Beach Resort gereden in Entebbe waar we een prachtig uitzicht hadden over het Victoriameer. De zon ging net onder en dat was een heel mooi gezicht.

We hebben hier een gezellig samenzijn gehad met een maaltijd. Hier hebben we ook de reis met elkaar afgesloten en geëvalueerd. Iedereen was van mening dat we niet alleen tot zegen konden zijn, maar zelf ook veel zegen ontvangen hebben. Het was voor iedereen een ervaring om nooit meer te vergeten.

Om 8 uur zijn we richting vliegveld gereden, waarna we na het inchecken en nog wat rondhangen op de luchthaven rond half 12 plaatselijke tijd vertrokken richting Amsterdam.

We willen iedereen bedanken die met ons hebben meegeleefd en voor ons hebben gebeden en die een reactie op deze weblog hebben gegeven. Dit was erg leuk om te lezen en dit bemoedigde ons!

Een hartelijke groet van het GAiN team Tanzania 2013

Marc, Ellen, Jody, Henri, Arie, Leo O, Leo P, Kelvert, Corstiaan, Jan en Dick

en 2 anderen van het voorbereidingsteam: Gerrit en Frank die samen met Jan en Marc de basis voor de bouw hebben gelegd waardoor alles zo spoedig is verlopen.

 

Advertenties
reacties
 1. Jeanne Huibers schreef:

  Hallo Kelvert en de rest van het team,

  Wat hebben jullie fantastisch werk verricht! Voor de mensen daar een wereld van verschil en ik denk voor jullie een ervaring om nooit te vergeten; echt geweldig! Voor ons ook wel een fijn gevoel dat je weer veilig en wel in Nederland bent! We zijn heel benieuwd naar de foto’s e.d. en naar nog meer verhalen!

  Hartelijke groeten,

  Ome Sander & tante Jeanne, Lébo en Riele!

 2. Gerrit schreef:

  Oke fijn dat jullie er gezond en wel weer zijn!

  Super ik hoop dat jullie nog lange tijd met genoegen terug kunnen kijken je hebt het toch maar even gedaan! super.

  En de smaak te pakken zomer 2014 Zuid Afrika al eerder Zambia .

  Rust lekker uit en hopelijk op de reünie.

  Gerrit

  zin in iets leuks

  www;kerstevent.info

 3. Wim Schoe schreef:

  Nou wel thuis in koud Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s