Gemengde gevoelens

Geplaatst: 07/2014 in Blog

Beste lezers het is bijna zo ver vrijdag gaan we op pad en zaterdag avond zijn we op onze slaapplek.

Op zondag morgen gelijk naar de Zulu kerk van pastor Amos. een geweldig feest is dit altijd er wordt gedanst veel gezongen beaamd ja het gaat daar wat anders toe dan in Nederland. 3 uur lang dienst het is om voor je het weet.  Oordopjes zijn vaak geen overbodige luxe.

We zijn benieuwd of de fundering al gelegd is en of we gelijk op maandag kunnen gaan bouwen en het materiaal er is Dit is daar maar altijd de vraag maar dat hoort bij de cultuur en gaan we vast wel aan wennen.

We hebben er zin in!  wel dubbele gevoelens vanmorgen hebben we de Israël hulp  reis van een enthousiaste groep jongeren moeten cancelen omdat we het veiligheids-ricico niet meer wilden nemen.

 

We gaan proberen regelmatig jullie bij te praten en foto’s te laten zien van onze belevenissen. Natuurlijk vinden wij het leuk als veel mensen gaan reageren.

gebedspunt: natuurlijk een veilige reis.

Gerrit

 

 

 

Advertenties
reacties
 1. Ron en Connie Hannessen schreef:

  Hallo allemaal, wat zijn jullie goed bezig zeg als ik al die verhalen lees…petje af hoor! En zo super trots op onze lieve lieve dochter Stacy! Wie had dat gedacht he meis!! Ga zo door Gain jullie doen prachtig werk….heel veel groetjes en knuffels van ons en Stees dikke kus….

 2. Arianne schreef:

  Lieve Gerrit en Nelleke,
  Ondertussen zijn jullie veilig aangekomen heb ik begrepen; wat fijn! Ik ben erg benieuwd naar jullie verslagen. Gods zegen toegewenst, dat jullie Zijn liefde ook daar mogen uitdelen.
  Dikke knuffel, Arianne

 3. greet schreef:

  Lieve allemaal,
  Ik wens jullie allemaal een hele fijne en mooie tijd en ik hoop dat jullie daar mogen genieten van alles wat op jullie weg komt.
  Heel veel liefde en kracht en speciaal voor stacy een dikke knuffel. Liefs Greet

 4. Hennie schreef:

  Hele fijne en nuttige tijd daar! Heel bijzonder dat jullie dat doen! Robert, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat wordt trakteren daar!

 5. Frits en Til schreef:

  Hé lieve bekenden en onbekenden, en jullie buikjes al vol van de Mug&Bean heerlijkheden en taartpunten die tot in de hemel reiken!?…. Mmm als ik eraan dénk!….
  Vanavond waren Frits en ik de tuin aan t sproeien en nieuwe aanwinsten aan het planten…..frits zei opeens:…. Mmm ze zijn aangekomennu ongeveer Til,….moetje ook zoveel aan ze denken??
  We hebben allebei t zelfde… Toen ik donderdag Nelleke aan de telefoon met Frits hoorde praten, draaide mn maag n kwartslag….wát zouden we graag dit weer mee willen doen met jullie allemaal… Maar we hebben twee pracht-VanTriest- vertegenwoordigsters in onze plaats die gaan…gelukkig maar….goeie kans op n gedetailleerde overdracht van jullie ervaringen na deze reis …Annemarie en Janneke bij deze vast uitgenodigd!!
  Gerrit geef Amos en zijn lieftallige knappe assistent n dikke hug en de groeten over van mij…. Wat zou ik graag weer die hutjes bezoeken, de mensen zegenen en pakketjes uitdelen, samen zingen, enz met de mensen uit de slums!
  Lieverds in gedachten reizen we met jullie mee en we verwachten zeker weer zo n gedetailleerd inspirerend blog als vorig jaar😝👍!! Hug v ons
  Ps laat geen dag verloren gaan: leef, werk, beleef, zegen, deel uit en bouw aan het Koninkrijk met alles wat in je is!!

 6. Theo en Gezina en Frederique schreef:

  Als het goed is zijn jullie maar een half uur later dan gepland geland. We bidden jullie een geweldige tijd toe met elkaar. Dat jullie tot zegen mogen zijn voor de mensen daar. Een dikke kus en knuffel aan Frederique van ons allemaal.

 7. Hennie Huibers -de Vree schreef:

  Een heel goede reis toegewenst en een goede en nuttige tijd daar!!
  De groeten van Hennie Huibers-de Vree

 8. Michel Taling schreef:

  Ik houd mijn reactie nog even kort, inkt sparen zal ik maar zeggen 🙂
  God’s zegen over deze reis toegewenst!

  • Anja schreef:

   Zoooo, reizigers, pfffffieoe, ,,,, dat is een zucht van opluchting omdat jullie zijn aangekomen, God lof! We zijn benieuwd hoe jullie vluchten waren en of jullie elkaar na deze lange tocht nog steeds aardig vinden. Het zag er goed uit, gister op Schiphol, de eensgezindheid van iedereen en de positieve, enthousiasmerede leiding van jullie vader- en moederoverste. Nu maar eerst bijkomen, voor je aan het mooie werk in de wijngaard begint! Heb een mooi begin van het werk en laat de Landman het belangrijkste maar doen! Pas op voor Janneke, zij houdt erg van knuffelen en een beetje bijten en ze praat in haar slaap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s