Wederom dubbel

Geplaatst: 08/2014 in Blog

We hebben het weekend achter de rug, voor de meeste een moment van even rust, even de dingen los laten, op zich een heerlijk weekend gehad met zn allen, maar het was ook een weekend met een zwart randje. Gisteren hebben we Lisanne naar het vliegveld gebracht omdat de situatie van haar pleegmoeder dusdanig slecht was dat we een call vanuit Nederland hebben gehad en verstandig zou zijn dat zij naar huis moest. Als je zoveel heb meegemaakt met elkaar, kunnen jullie wellicht voorstellen dat dit zwaar viel voor iedereen, heel erg bijzonder ook wel weer hoe een band in zo`n korte tijd kan groeien onderling, maar toch! Inmiddels heeft Frank haar telefonisch gesproken en heeft ze een hele goede reis gehad, Lisanne geeft aan ondanks dat ze haar reis heeft moeten afbreken, dat dit een goede beslissing is geweest,

Wel konden we voor dat we naar het vliegveld reden errst een bezoek brengen aan de kerk van pastor Joseph, wat een hapening was dit weer, voor alle mensen thuis, er zijn diverse video opname’s gemaakt, bekijk ze, het was geweldig!
Vandaag, maandag hebben we rehoboth bezocht met zn allen, wat is dit toch weer een fantastisch plek om te zijn, zie http://www.rehoboth.org.za/ bijzonder om te zien hoe God op deze plekt werkt met kinderen die hiv positief zijn,

We hebben op dit project een flinke klus in ons maag gesplitst gekregen, autobanden ingraven langs de weg, het regen seizoen komt eraan en dan wordt de weg erg glad, aangezien de route naar dit project is veranderd moet er snel deze beveiligings rand gerealiseerd worden, ander glij je met gemak het talud af. Maar wat een geweldige kinderen tref je hier. De reis er naar toe, wat je normaal in 15 minuten kunt redden, hebben we flink lang over gedaan, op dit moment is er een grote staking gaande, men pleit hier voor fatsoenlijk water in de townships , dit gaat er grimmig aan toe, voor de bevolking is de boodschap, of je staakt mee, of je huis staat in de fik!

Benieuwd wat de dag ons morgen

20140804-202601.jpg

20140804-202613.jpg

20140804-202657.jpg

Advertenties
reacties
 1. ja:ro schreef:

  Mooie blogs en bijzondere verhalen om te lezen. Zo te horen hebben jullie een goede en gezegende tijd met elkaar. Hartelijkr groet van collega GAiN er Ja:ro, ook aan de familie van WIjngaarden!

 2. Hannie schreef:

  Lieve mensen,
  Vanuit ons vakantie stekkie leven we mee met jullie allemaal maar inhet bijzonder toch wel met Annemarie en Janneke.zodat we ze straks het hele verhaal beter begrijpen.
  Lief Gerrit dat je met de dames gaat winkelen, ook een ervaring.
  Bouwen ,schilderen , spelen ,knutselen, bemoedigen, tuinbouw, het gaat al maar door.
  Wat heerlijk .wees Gezegend.
  Liefs Henk en Hannie en Fam.

 3. Anja van Triesst schreef:

  Lieve Annemarie, Janneman en collega’s! Mooi om jullie als groep te zien en uit jullie woorden te merken hoe verbonden jullie zijn. Dat kan er maar Eén geven! We bidden Lisanne en haar familie Zijn nabijheid toe. Zet ‘ m nog even flink op en geniet van het mooie land Z A! Annemarie, je donkere vriendje en jij zijn een knap stelletje! Blessings, GJ en Anja

 4. je engel schreef:

  Hallo in het bijzonder ruben, geweldig team,

  Bij het uitstappen uit je romantische boottochtje ben je wel erg ongelukkig ten val gekomen. Balen, hopelijk herstel je snel en kun je je leiderschap bij de bouw gewoon blijven uitvoeren.

  En de rest van het team: kanjers hoor, van de allerjongste (Leendert) tot en met de groepsoudste (wie is de oudste eigenlijk?). Tranen, een lach, iedereen is zichzelf. Alles geven, maar toch met name ontvangen van onze Hemelse Vader, of we die nu heel goed, een beetje of nauwelijjs kennen.

 5. Theo en Gezina schreef:

  Lieve Frederique en andere reisgenoten,

  Wat een verdrietig nieuws van Lisanne. We denken aan haar, maar ook jullie, die haar moeten missen. Wat mooi dat jullie ook de kinderen van Rehoboth kunnen bijstaan. Frederique heb je de nicht en opa en oma van Carmen nog ontmoet toevallig? Verder zijn wij druk begonnen in het nieuwe huis. We zullen al een stukje opgeschoten zijn als jij terugkomt. Gods zegen,

  liefs van ons alle drie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s