Delayed

Geplaatst: 07/2015 in Blog

Helaas nu een bericht vanuit Frankfürt i.p.v. Durban. Vanwege de weersomstandigheden gister in Europa hebben we nu een vertraging opgebouwd van meer dan 24 uur. Na een wat chaotische zoektocht op Frankfurt Airport vannacht voor informatie, zijn we goed opgevangen in een absurd luxe hotel. Na een wat korte nacht zijn Gerrit, Robbert en Ruben de challenge aangegaan om tickets om te boeken, om toch zo snel mogelijk op plaats van bestemming aan te komen. Met op het ergste voorbereid te zijn, zijn we er toch uitzonderlijk goed af gekomen om als hele groep in één vliegtuig erbij te passen. We gaan onze weg vervolgen met Emirates naar Dubai om vandaar naar Johannesburg te vliegen, met als toetje een binnenlandse vlucht naar Durban. Helaas kunnen alle werkzaamheden later beginnen, maar we gaan voor de African style; Hakuna Mattata!

IMG-20150726-WA0005[1] DSC_0031

Advertenties
reacties
 1. Aletta schreef:

  Nee zeg, dat is ook wat! Ik hoop dat alles vanaf nu af aan spoedig mag verlopen! En dat het straks bij de projecten extra soepel zal verlopen! Heel veel plezier toegewenst verder en een gezegende tijd.

 2. Deb schreef:

  Pffff, balen zeg… Dat is me het reisje wel. Wel genoeg tijd om elkaar meteen goed te leren kennen 😜. Succes! Lieve groetjes!

 3. Fam Grevers schreef:

  Hej lieve mensen, als dat even geen geduld opbrengen is weet ik het ook niet meer! Als het goed is zijn jullie nu 30 minuten onderweg, hopelijk wordt het zoals Emirates betaamd, een zeer aangename vlucht, we wachten in spanning af, groeten, Frank, Mirjam, Mark en Sifra

 4. Bea schreef:

  Dat is balen. We hopen dat jullie inmiddels wat meer de goede richting inzitten . God bless you all

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s