Sabbath

Geplaatst: 05/2016 in Blog

Na een dag hard werken in het kamp haalden we onze maaltijd op bij Sofia. Later die avond vierden we het begin van de Sabbath. Teamlid Bradley legde ons de betekenis van de Sabbath uit. Elke week viert hij dit met zijn gezin om vooral stil te staan bij de joodse identiteit van onze Heer Jezus en het grote offer van Zijn leven. Hij sprak Hebreeuwse gebeden uit, we ervaarden de vrede die hiervan uitging.

Vrijdagavond liepen we langs de zee, genoten van een ijs(je) en drankje, leerden elkaar weer beter kennen.

Zaterdag stond in het teken van saying goodbye. Er was nu meer gelegenheid om de mensen in hun tent op te zoeken, met hen te praten en te eten, koffie te drinken. De witte tent voor de baby- en mothercare was wel open en er kwamen wel wat moeders aan. Er werd waspoeder uitgedeeld bij de tenten.

Afscheid nemen kan moeilijk zijn. We zien de vele gezichten voor ons. De aandacht en hoop die we probeerden te geven zijn kleine druppels die verkoeling brachten. We nemen de mensen en verhalen met ons mee in ons hart en gedachten.image image image imageimage

Later op de middag ontmoetten we Dick, Bram en Gerrit jr. Zij gaan volgende week aan de slag en zullen het werk samen met onze Griekse broeders en zusters voortzetten. We reisden naar de boulevard, sommigen sprongen in het water, later aten we in een restaurant en namen de bus terug naar huis. Het einde van een lange, mooie dag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s