Rehoboth

Geplaatst: 07/2017 in Blog

Een verhaal van het bouwteam, door Mark Grevers:

Tijdens onze eerste werkdag als bouwteam (Ad Leenman, Willem Verboom, Arie Leenman, Mark Grevers, Frank Grevers, Timmie Stam, Daniël Verboom) hebben we gewerkt op Rehoboth. Er was een huis dat geverfd moest worden, maar volgens Gerrit was het schilderen. We begonnen met geel, want ja…. het hele huis moest geel worden. Daarna moest het plafond ook nog gedaan worden. Voor ons Nederlanders was de volgorde niet helemaal logisch, maar dit is natuurlijk Zuid-Afrika.

Gelukkig hadden we Ad Leenman bij ons in de groep. Ad was onze sfeermaker en radio. Hij heeft ons voorzien van fulltime opwekkingsliederen d.m.v zijn nieuw gekochte box! Een paar huisjes verderop hebben Frank Grevers, Daniël Verboom en ik een muurtje neergezet en op deze manier van 1 kamer 2 kamers gemaakt.

Donderdag zijn we begonnen in het tweede huisje. Dit keer zijn we wel begonnen met het plafond. Alles ging vlekkeloos.

Vrijdag is Nadieh Neerhof tijdens het schilderen door het toilet waar ze op stond gezakt. Dit gaf veel ruimte om te lachen!

Advertenties
reacties
  1. Jacko Liemberg schreef:

    Mooi werk wat jullie daar doen . Respect en wat Ad leeman betreft die werkt altijd opwekkend heb ik ook al veel aan gehad .
    Ik wens jullie veel plezier en ook sterkte toe want ik denk dat het vaak heel dubbel is in zo’n wereld . Je helpt heel schrijnende gevallen en toch zijn ze dan heel blij. Prachtig wat jullie doen Groet Jacko

  2. Michel schreef:

    Heerlijk, leuk om te lezen!! Mark je bent een verademing. Mooie weergave van de (goede) sfeer!! Fijn dat we op de hoogte worden gehouden👍🏻👍🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s