Losse heupen

Geplaatst: 07/2017 in Blog

Vandaag om half 11 vertrokken naar sloppenwijk colombe voor een kerkdienst met pastoor Amos. De muziek was luid en duidelijk te horen toen we het terrein op kwamen rijden, met wat geslip en geglij stonden we netjes op het heuveltje naast het gespannen tentdoek geparkeerd. Een geheel andere gewaarwording dan dat we in ons thuisland gewend zijn. Het moment dat we de tent in liepen en plaatsnamen op de plastic campingstoeltjes, werden we zo onderhand van onze plekken afgeblazen door het volume van de speakers, die op een meter afstand stonden. Na het verhaaltje van Gerrit van Wijngaarden, werden we allemaal op het podium geroepen om het lied ‘Soon and very soon’ te zingen. Verschillende mensen vertelden wat, waaronder een blanke vrouw uit Zweden, die hier gewerkt had. Ook Gerrit Burggraaf deelde zijn gepassioneerde verhaal. . De heupen swingden alle kanten op. Wat zijn die mensen daar toch lekker los in het lichaam! De duur van de kerkdienst was 3,5 uur.

Later in de middag zijn we naar het strand bij de Indische Oceaan geweest. Op de heenweg hebben we een groep walvissen gespot. Daarna hebben we daar met een aantal mensen (Gerrit Burggraaf, Gerrit van Wijngaarden, Nadieh Neerhof, Christina Leenman, Daniël Verboom, Mirjam Verboom, Willem Verboom, Mark Grevers & Sabrina Leenman) gezwommen in de hoge golven.

 

Advertenties
reacties
 1. Hetty schreef:

  Lieve ZA-gangers,

  Jullie hebben al heel wat ondernomen. Gaaf hoor.Lieve groeten in Colombo ,aan Amos en Zandy en hun kids. Bid jullie bescherming en zegen toe . Gods koninkrijk zal gezien worden door jullie :Zijn vrede ,blijdschap en gerechtigheid.!!!!!
  Liefs en hug Hetty Huijser.

 2. Ruchama schreef:

  Dat zijn nog eens diensten.
  @Gerrit, leuk overhemd heb je aan.
  @Frank, hier ook de DB gemeten? Vast niet akkoord voor de PC 😜

 3. Aletta schreef:

  Wat super fijn om de foto’s en jullie verhalen te lezen!

  Gelukkig hadden jullie samenkomst onder een tentdoek en niet in het stene gebouwtje waar wij jaren geleden de dienst hadden!
  Naar mijn idee gaat het geluid onder zo’n tentdoek nog een beetje verder weg!
  Ik weet nog goed dat ik de dienst fantastisch vond maar dat ik naar achter vluchtte in het gebouwtje omdat het geluid zo hard stond😉

  Lieve groep, heel veel Zegen en kracht toegebeden voor de nieuwe week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s